Grasrotandelen

Varden KFUK-KFUM-speiderne er tilknyttet grasrotandelen ved Norsk tipping. Dette medfører at hvis du knytter oss på/ til spillekortet ditt så vil vi få 5% av det du spiller for av Norsk tipping, enkelt og greit. Mer info på Norsk tipping sine hjemmesider.

Det er tre måter å registrere speideren på:

  1. Neste gang du tipper så sier du at grasrotandelen skal til Varden KFUK-KFUM-speiderene
  2. Du oppgir org.nr. 987 777 222 hos kommisjonæren eller på norsk-tipping.no
  3. Sms til 2020: grasrotandelen 987 777 222

Returkartonglotteriet

Alle kan delta og vinne i returkartonglotteriet - privatpersoner eller organisasjoner (skoler, barnehager, idrettslag, speidergrupper) Årlig deles det ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner. Dette er fordelt på 120 premier á kr. 10.000 og 4 premier á kr. 100.000.

For å vinne må du skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge utenfor. Skriv navn (Varden KM-speidere) og telefonnummer (41248770) på kubben. For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte.

Mer info om lotteriet finnes her.

Spond Cashback

Familie og venner kan også bidra med Cashback til oss selv om de ikke er medlem av i vår Spond gruppe. Caschback gir oss et lite beløp når du handler hos enkelte butikker og nettsider. Det er gratis å aktivere Cashback og det koster ikke noe ekstra å handle.

Ved å trykke på lenken nedenfor vil du få informasjon om hvordan Cashback fungerer og mulighet til å støtte Vardenspeiderne ved å registrere deg med navn, e-post og kontonummer (valgfritt). Deretter vil du motta en verifikasjons e-post. Når du har godtatt denne vil du bli sendt til min side hvor du får full oversikt over dine bankkort, kvitteringer og hvor mye gruppen har samlet inn, samt hvor mye du har bidratt med. Her kan du også endre hvilke grupper du støtter.

https://supporter.spond.com/utz4h5h1ym7465nrtchhceebge96  

 

Gi en gave

Et hvert bidrag, stort eller lite er til hjelp. Penger kan settes inn på konto (6351.05.19509) eller betales via vipps (Varden speiderne 500646). Merkes med "gave".

 

På forhånd takk for støtten!