Placeholder text

Familiespeiding

Et tilbud for hele familien!
Fra 2020 vil det ikke være aktiviteter for familiespeidere pga. for få familier. Dersom flere familier ønkser å bli med i familiespeiderne, så kan vi starte opp igjen dette tilbudet. Ta kontak med oss dersom dere ønsker å bli med!
 
Varden KFUK-KFUM speidergruppe startet i 2017 opp med nytt tilbud til hele familien.  Familiespeiding er først og fremst for barn som er 3 til 6 år, og som har egne voksne med seg.  «Familie» kan være barn sammen med besteforeldre, onkler, tanter, faddere… Poenget er at de(n) voksne har en trygg relasjon til barna.

Marihøna er maskoten for familiespeidere, og familiespeidere har grågrønt speiderskjef.

Speiderskjerf fås når kontingenten er innbetalt. Mer info finnes her om kontingent og forsikring.

Om samlingene:

En vanlig samling i familiespeideren er beregnet å vare 2 timer fra ca. kl.13 til ca.kl.15. Tiden er inklusiv et lett måltid mat som oftest lages på bål eller stormkjøkken. Ta selv med grillpølse/matpakke/drikke til dem som kommer fra deres familie. Det kan være lurt å ha med en kniv til å spikke f.eks. en pølsepinne el.lign.

Det vil være en kort løype med «poster»/spørsmål som har med natur eller samfunn. Løypen legges opp for målgruppen. 

Andre aktiviteter endres etter hvor vi er.

Vi satser på å være ute disse 2 timene, uansett været. Vanligvis holder vi oss i Storhaug bydel, -på ulike steder fra gang til gang..

Ønsker dere å bli med i familiespeiderne? Send e-post til km964@kirken.no 

Lurer dere på noe, ta kontakt med Kari eller John Ottar  

 

Publisert
Sist oppdatert
Lene Ree Hauge
  • Del på:
  • Design og utvikling: CoreTrek AS