Foresatte som har speidere registrert som medlemmer hos oss skal ha mottatt en e-post med invitasjon til å blir med i Varden KFUK-KFUM-speidernes Spond gruppe.

I denne e-posten er det en knapp/link der det står "svar på gruppeinvitasjon". Når en trykker her så kommer en til en side der foresatt må legge inn sitt navn og så trykke godta. Når dette er gjort, er en blitt medlem i Spond gruppa vår :)

En kan også laste ned Spond appen gratis fra App Store eller Play Store viss en ønsker, men dette er valgfritt. For å bruke appen må du registrer deg og opprette en profil - dette vil være innloggingsdetaljene dine.

For dem som ikke ønsker å laste ned appen, så vil en motta invitasjoner til speiderarrangementer via e-post og en svarer om en kommer eller ikke på arrangmentet via denne e-posten.

Jeg har ikke mottatt noen gruppeinvitasjon på e-post:

• Kanskje et spamfilter enten på ditt e-postprogram eller hos internettleverandøren har flagget e-poster fra Spond som spam. Sjekk om du finner invitasjonen i innboksen din for spam eller søppel, og velg at den er "ønsket".
  • Ta kontakt med Lene (kontaktinfo) for å sjekke om vi har registrert riktig e-post adresse på deg.

Jeg har Spond appen fra før og bruker denne for andre organisasjoner, men jeg får ikke opp gruppa til Vardenspeiderne:

• Da kan det være at vi har lagt deg til i vår gruppe med annen kontaktinfo enn den du har registrerte deg med i Spond appen. Ta kontakt med Lene (kontaktinfo) for å sjekke om vi har registrert riktig e-post adresse på deg.

Er det mulig å legge til flere foresatte?

• Ja, den foresatte som har blitt invitert kan legge til flere forsatte ved å gå inn på gruppa og finne medlemmet en er forsatt for. Velg så "rediger" og under foresatte trykker en på "legg til foresatt".
  • En kan også be Lene (kontakinfo) om å legge til flere foresatte. Send da e-post til Lene med info om navn på speider og e-post til foresatt som vi legges til.